Anadolu Gençlik Tohumlar Karadeniz rüzgârını estirdi...

Yöresel Mutfaklar dersinde hazırlanan Karadeniz yöresine özel yemekler tadıldıktan sonra sahneyi halk oyunları ekibi aldı. Öncesinde tiyatral bir gösteriyle izleyenleri adeta Karadeniz'e götürdü. Sonrasında çeşitli oyunlarla gösteriye devam edildi. Birbirinden başarılı öğrencilerle bir araya geldiklerini söyleyen AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek halk oyunları ekibine teşekkürlerini iletti.

SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, ''Kısa süre önce çalışmalarına başlayan Halk Oyunları ekibimiz oldukça güzel gösteriler ortaya koyuyor. Topluluktaki her bir öğrencimizi ve Sapanca Halk Eğitim Merkezinden kıymetli hocamızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Ardından Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz TÜRKAY öğrencilere teşekkür belgelerini takdim etti.

Kısa sürede ortaya böyle güzel çalışma çıkaran öğrencilerimizi yürekten kutlar, fakültemizi, bölümümüzü ve dahi kültürümüzü bu denli güzel temsiliyetlerinden dolayı kendilerine müteşekkiriz.

Ekinliğin özetine https://www.instagram.com/tv/CeMDUOYKnkm/?utm_source=ig_web_copy_link adresinden ulaşabilirsiniz.