Araştırma Görevlisi Eminsafa Dilmaç, rekreasyon yönetimi bölümü öğrencilerine ‘’Kariyer Geliştirme Araçları’’ başlıklı bir sunum gerçekleştirdi!

1️⃣ Kariyer Merkezi, öğrencilere ve mezunlara kariyer gelişimi konusunda destek sağlamak amacıyla bir dizi hizmet sunar. Mesleki yönlendirmeler, kariyer planlaması, iş arama stratejileri ve profesyonel gelişim olanakları gibi konularda rehberlik hizmetleri sunar. Ayrıca, iş dünyası ile bağlantılar kurarak staj ve iş imkanları sağlar.

2️⃣ Kariyer Merkezi’ne Nasıl Ulaşabilirsiniz?
Sunumda, Kariyer Merkezi ile nasıl iletişim kurabileceğiniz ve hangi hizmetlere erişebileceğiniz konusunda detaylı bilgiler paylaşılacaktır. Randevu alma süreci, atölyelere katılım, online kaynaklar ve etkinliklere katılma gibi konularda bilgi edinerek, kariyerinizi planlamak için adımlar atabilirsiniz.

3️⃣ Yetenek Kapısı - Kariyer Kapısı ve Ulusal Staj Programı Tanıtımı: Sunumun bu bölümünde, Yetenek Kapısı ve Kariyer Kapısı gibi dijital platformlar üzerinden sağlanan kariyer olanakları ele alınacak. Ayrıca, Ulusal Staj Programı’nın tanıtımı yapılacak. Bu programlar, öğrencilere staj fırsatları ve iş bağlantıları sunarak, teorik bilgilerini pratik deneyimle buluşturmayı amaçlar.

4️⃣ Ulusal Staj Programı’na Nereden Başvurulur?

🎓 Sunumun son bölümünde, Ulusal Staj Programı’na başvuru süreci anlatılmıştır.

Programın avantajları ve başvuru kriterleri hakkında bilgi verilmiş ve öğrencilerin bu değerli fırsatı nasıl değerlendirebilecekleri anlatılmıştır.