Turizm Fakültesi Yıl Sonu Etkinliği'ni gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Zeybek ekibimizin açılışıyla başlayan, Karadeniz oyunuyla devam edem programımız ilgi konusu oldu.

Rekreasyon Yönetimi Bölün Başkanımız Prof. Dr. Şenol ÇAVUŞ: ''Rekreasyona duyulan ihtiyaç, rekreasyonun çeşitli boyutları ve sahne sanatlarıyla ilişkisi, halk oyunu ve sahne sanatlarının önemi üzerine'' konuşma gerçekleştirdi. Daha güzel işler yapacağımızı belirterek Halk Oyunları ekibine teşekkür belgesini takdim etti.

Programın ardından Karaoke ve eğlence bölümü başladı. Öncelikle Rekreasyon Yönetimi bölümünün koordine ettiği ''Müzik Ekibi'' sahne aldı. Piyano dinletisinin ardından şarkılar ve türküler sahnedeki yerini aldı. Turizm fakültesi öğrencilerimiz final sınavlarının yükünü eğlenerek üzerinden etti. Karaoke ve çeşitli oyunlarla birlikte eğlenceli bir yıl sonu faaliyeti gerçekleşmiş oldu. Emeği geçen herkese müteşekkir kaldığımızı belirtmek isteriz.