SUBÜ Turizm Fakültesi’nde etkinlik dolu bir iftar programı düzenlendi.  İftar programına SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan ve Prof. Dr. Ali Fuat Boz, Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Ergen, TURAK Akreditasyon Değerlendiricisi ve Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul, dekanlar ve meslek yüksekokulu müdürleri katıldı.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ‘Yöresel Mutfaklar’ dersi kapsamında hazırladıkları Ege Bölgesi’ne ait lezzetleri misafirlere sunarken, TURAK tarafından akredite edilen Turizm İşletmeciliği Lisans Programı’nın akreditasyon belgesi takdim edildi.

Sonrasında ise Rekreasyon Yönetimi bölümünün koordine ettiği Turizm Fakültesi Halk Oyunları Ekibi Ege yöresine ait zeybek oyununu sergiledi. Yöresel yemekler, kıyafetler, oyunlar ve müziklerin birleştiği eşşiz bir gece gerçekleşti. SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK halk oyunları ekibi ile yakından ilgilenip tebriklerini sundu. Rekreasyon Yönetimi bölümünün öncülüğünde kurulan halk oyunları ekibi 1 aylık kısa bir çalışmanın ardından ilk sahnesini gerçekleştirmiş oldu.

Halk oyunları ekibinin plan ve programını düzenleyen Rekreasyon Yönetimi bölümü Arş. Gör. Eminsafa DİLMAÇ'a, halk oyunları ekibinin kareografisini tasarlayan halk oyunları eğitmeni Neslihan BOSTAN'a, bu süreçte desteklerini esirgemeyen Rekreasyon Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol ÇAVUŞ, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz TÜRKAY ve Doç. Dr. Serkan ŞENGÜL ve dahi emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Bu vesile ile halk oyunları ekibinde yer alan:

Eren İşler, Nazife Karamanoğlu, Gülcan Biliban, Hiranur Olğan, İrem Düzel, Hatice Ataman, Busenur Turgut, Emre Gündoğdu, İsmail Öz, İsmail Yılmaz, Tuğba İnanlı, Müjgan Işık, Osman Turan ve Hilal Aslan isimli öğrencilerimizle onur ve gurur duyduğumuzu belirtmek isteriz.

Halk oyunları gösterisine https://www.instagram.com/p/CcQxCwcqBVe/?utm_source=ig_web_copy_link adresinden ulaşabilirsiniz.